:: Setiap Pemberian, Bernilai Di Sisi Tuhan ::

Tetamu Kehormat :

Monday, September 29, 2008

Yeye..Tempat Aku Ada Tol Baru!!

Kutipan tol Lebuh Raya Kajang-Seremban mulai Ahad

KUALA LUMPUR: Bayaran tol bagi Lebuhraya Kajang-Seremban (Lekas) yang dibuka secara rasminya pada 22 Ogos lalu akan dikenakan mulai jam 12.01 tengah malam, Ahad ini.

Ketua Pengarah Lembaga Lebuhraya Malaysia (LLM), Datuk Ir Mohamad Razali Othman, berkata kutipan tol itu adalah bagi laluan lebuh raya sepanjang 18.20 kilometer bermula dari Persimpangan Bertingkat Kajang Selatan dan berakhir di Persimpangan Bertingkat Pajam.

Beliau berkata terdapat tiga plaza tol iaitu di Kajang Selatan, Semenyih dan Pajam dengan bayaran serendah 40 sen hingga RM5.60 bergantung kepada kelas kenderaan.

sumber : http://www.bharian.com.my/Current_News/BH/Monday/Mutakhir/20080929144453/Article/index_html

No comments:

Tak Kenal Tak Cinta

Penulis adalah insan yang cintakan seisi dunia dalam perjalanan menuju akhirat. Cinta kepada isi dunia, membawa diri cinta untuk memberi.

Diberi ruang memberi sejak di bangku Sekolah Agama Menengah Bestari (SAMBEST) Subang Jaya, Exco Kerohanian dan Sahsiah MPP Universiti Malaysia Sabah, Timbalan Presiden Persatuan Siswazah Sabah dan kini mencari ruang memberi dengan berkongsi mengasaskan Rabithah Tullab Ad-Dawli.

Pemegang ijazah Sains Marin daripada Universiti Malaysia Sabah dan meneruskan pengajian di dalam bidang syariah dan Bahasa Arab di Maahad Dawli, Dimashq.

Rabithah Tullab Ad-Dawli

Rabithah Tullab Ad-Dawli memerlukan sumbangan berterusan untuk menjalankan agenda kebajikan.

Salurkan sumbangan anda ke akaun sementara:

Maybank : 162263440765
(Muhammad Nadir Al-Nuri Kamaruzaman, Pengurus Rabithah)

Persatuan Siswazah Sabah

Persatuan Siswazah Sabah
Misi Menyelamatkan Aqidah Anak Sabah

Mereka Juga Membaca :

Sebarkan Pahala Itu :

Kunjungan VIP:

Ilmuwan