:: Setiap Pemberian, Bernilai Di Sisi Tuhan ::

Tetamu Kehormat :

Friday, March 19, 2010

Up,Up DPM!!

KRIS Penampang; 'Dalam Kenangan Iman'

Saya merakamkan sepenuh penghargaan kepada adik-adik KRU Penampang dari SMK Datuk Peter Mojuntin atas sumbangan yang diberikan untuk membiayai kos perubatan Syauqi. Khabarnya sebaik mendengar bahawa Syauqi telah kemalangan, pimpinan pelajar Msulim terus berkumpul dan mengadakan derma kilat. Tentunya pemberian ikhlas kalian melegakan sedikit penderitaan fizikal Syauqi dan siksaan batin saya sendiri.

Terima kasih juga kepada team 'The Kiliks' atas bantuan dan komitmen penuh beberapa program PSS yang diadakan sepanjang cuti. InsyaAllah laporan program menyusul. Maaf kepada adik-adik DPM yang tak berpeluang dibawa ke program. Apapun, korang the best!!

'The Kiliks' 1,2,3 dan 4 di Simpang Mengayau

Up,Up DPM!!

No comments:

Tak Kenal Tak Cinta

Penulis adalah insan yang cintakan seisi dunia dalam perjalanan menuju akhirat. Cinta kepada isi dunia, membawa diri cinta untuk memberi.

Diberi ruang memberi sejak di bangku Sekolah Agama Menengah Bestari (SAMBEST) Subang Jaya, Exco Kerohanian dan Sahsiah MPP Universiti Malaysia Sabah, Timbalan Presiden Persatuan Siswazah Sabah dan kini mencari ruang memberi dengan berkongsi mengasaskan Rabithah Tullab Ad-Dawli.

Pemegang ijazah Sains Marin daripada Universiti Malaysia Sabah dan meneruskan pengajian di dalam bidang syariah dan Bahasa Arab di Maahad Dawli, Dimashq.

Rabithah Tullab Ad-Dawli

Rabithah Tullab Ad-Dawli memerlukan sumbangan berterusan untuk menjalankan agenda kebajikan.

Salurkan sumbangan anda ke akaun sementara:

Maybank : 162263440765
(Muhammad Nadir Al-Nuri Kamaruzaman, Pengurus Rabithah)

Persatuan Siswazah Sabah

Persatuan Siswazah Sabah
Misi Menyelamatkan Aqidah Anak Sabah

Mereka Juga Membaca :

Sebarkan Pahala Itu :

Kunjungan VIP:

Ilmuwan