:: Setiap Pemberian, Bernilai Di Sisi Tuhan ::

Tetamu Kehormat :

Saturday, April 17, 2010

Study Group + Sambutan Hari Lahir KRU Penampang
Alhamdulillah usaha PSS membangunkan akademik adik-adik KRU Penampang (KRUP) sejajar dengan pembangunan akhlak dirintis melalui pelaksanaan program Study Group KRU Penampang di Perpustakaan Awam Penampang pada 17 April, jam 8.30pagi -12.30 tengahari tadi. Program diteruskan dengan sambutan hari lahir ahli KRUP di Restoran rasmi KRUP, Restoran Mazuin di Pekan Penampang. Tahniah kepada adik-adik yang hadir, dan terima kasih kepada abang-abang dan kakak-kakak yang datang membantu!

Lagi gambar dan maklumat di [link]

No comments:

Tak Kenal Tak Cinta

Penulis adalah insan yang cintakan seisi dunia dalam perjalanan menuju akhirat. Cinta kepada isi dunia, membawa diri cinta untuk memberi.

Diberi ruang memberi sejak di bangku Sekolah Agama Menengah Bestari (SAMBEST) Subang Jaya, Exco Kerohanian dan Sahsiah MPP Universiti Malaysia Sabah, Timbalan Presiden Persatuan Siswazah Sabah dan kini mencari ruang memberi dengan berkongsi mengasaskan Rabithah Tullab Ad-Dawli.

Pemegang ijazah Sains Marin daripada Universiti Malaysia Sabah dan meneruskan pengajian di dalam bidang syariah dan Bahasa Arab di Maahad Dawli, Dimashq.

Rabithah Tullab Ad-Dawli

Rabithah Tullab Ad-Dawli memerlukan sumbangan berterusan untuk menjalankan agenda kebajikan.

Salurkan sumbangan anda ke akaun sementara:

Maybank : 162263440765
(Muhammad Nadir Al-Nuri Kamaruzaman, Pengurus Rabithah)

Persatuan Siswazah Sabah

Persatuan Siswazah Sabah
Misi Menyelamatkan Aqidah Anak Sabah

Mereka Juga Membaca :

Sebarkan Pahala Itu :

Kunjungan VIP:

Ilmuwan